Vaardigheden

Biologie is een vak waarin niet alleen kennis belangrijk is maar ook onderzoeksvaardigheden. Van microscopie tot onderzoek aan het lichaam: het is allemaal onderdeel van de biologie!

 

Werken met de videocamera

Binnenkort gaan jullie een video produceren over een biologisch onderwerp. het script voor deze video is met je begeleidende docent besproken, zodat de inhoud correct is en relevant voor het biologieonderwijs. Voordat je echter de video spullen mee krijgt moet je eerst de onderstaande video's bekijken. In deze video's krijg je uitleg over de werking van de camera, hoe je ervoor zorgt dat je stabiele beelden krijgt en hoe je de MTS-files kan vinden op de SD kaart. Onderaan deze bladzijde kan je ook nog twee formulieren downloaden. Deze formulieren moet je zelf downloaden, één ervan moet je bespreken en laten tekenen door je ouders. Beide formulieren neem je mee op de dag dat je de videomaterialen komt lenen.

 Download hieronder het formulier over de WA verzekering. Bespreek dit formulier met je ouders en laat ze het formulier invullen en tekenen.

dlwerkblad3

 Download hieronder het formulier waarin exact staat omschreven welke materialen je mee krijgt voor het maken van de video.

dlwerkblad3